top of page
Αναζήτηση

Ήττα στον Κατσικά με 2-0!

Πολύ επώδυνη ήττα γνώρισε η Αναγέννηση, στην έδρα της Θύελλας Κατσικά, με 2-0, μια ήττα που τη φέρνει πλέον ένα βαθμό από τις θέσεις της επικίνδυνης ζώνης, αφού ο Θεσπρωτός με τη νίκη του στην Καστοριά, έπιασε την ομάδα μας στη βαθμολογία, ενώ Εορδαϊκός και Αστέρας Πετριτή με τα αποτελέσματά τους, βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πίσω, πλέον. Την επόμενη αγωνιστική, η Αναγέννηση θα πάρει βαθμολογική ανάσα με το τρίποντο άνευ αγώνος κόντρα στο Μαγνησιακό, όμως και οι υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους, θα πάρουν εύκολους βαθμούς από Φήκη και Μαγνησιακό, με την Αναγέννηση πλέον να ψάχνει μεγάλες νίκες, τόσο κόντρα στη Ζάκυνθο την μεθεπόμενη αγωνιστική και, χωρίς συζήτηση, κόντρα στην Καστοριά, την 27η αγωνιστική, στο Δημοτικό Στάδιο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι σκόραραν νωρίς στην επανάληψη, σε μια φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, καθώς οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν πως ο Παππάς ξεκίνησε από θέση οφσάιντ, πριν κερδίσει πέναλτι. Στη συνέχεια, η Αναγέννηση δεν μπόρεσε να σταθεί όπως θα έπρεπε, δέχτηκε γρήγορο δεύτερο γκολ, με τη Θύελλα να βγάζει μεγάλο πάθος για τη νίκη, στην οποία κατάφερε να φτάσει στο τέλος.

Η Θύελλα προσπάθησε να πιέσει στα πρώτα λεπτά, με την πρώτη πολύ καλή στιγμή όμως, να ανήκει στην Αναγέννηση, όταν στο 7ο λεπτό, η μπάλα μετά από στημένη φάση δεν έφυγε από την περιοχή των γηπεδούχων και κατέληξε στον Κωνσταντίνου, που σούταρε με το αριστερό, με την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από την εστία. Η Θύελλα απάντησε με μεγάλη φάση, στο 11ο λεπτό, όταν μετά από διώξιμο του Λισγάρα, η μπάλα κατέληξε στο Σκανδάλη, που έπιασε πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να "ξύνει" το δοκάρι και να φεύγει άουτ. Το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση και πάθος, με τις δύο ομάδες να θέλουν για τους δικούς τους λόγους η καθεμία τη νίκη, με τις φάσεις στο πρώτο μισό να είναι μετρημένες μπροστά στις δύο εστίες. Στο 38ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έφυγαν γρήγορα στην κόντρα επίθεση, με το Β. Παππά να βρίσκεται σε πολύ καλή θέση, όμως να μην κάνει καθόλου καλό τελείωμα, στέλνοντας την μπάλα ψηλά, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Κυριάκης με τη σειρά του βρέθηκε έξω αριστερά και σούταρε βιαστικά, αστοχώντας. Αυτή ήταν και η τελευταία από τις λίγες καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος, μόλις στο 2ο λεπτό, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, σε ανατροπή του Β. Παππά από το Γιαλεδάκη, και ένα λεπτό αργότερα, ο Σκανδάλης που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Μπαλαούρα, γράφοντας το 1-0, σε μια φάση που όπως αναφέραμε, υπήρξαν πολύ έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους της Αναγέννησης, και εκείνη τη στιγμή αλλά και με το τέλος του αγώνα, πως η φάση προέρχεται από περίπτωση οφσάιντ. Η Αναγέννηση μπήκε στο δεύτερο μέρος, χωρίς την απαραίτητη συγκέντρωση, και στο 52ο λεπτό, δέχτηκε και δεύτερο γκολ, όταν ο Κωσταμένας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, μετά από κάθετη πάσα, νικήθηκε από τον Μπαλαούρα, όμως ο Β. Παππάς που ακολούθησε τη φάση, έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία, με τον Μπαλαούρα εξουδετερωμένο, γράφοντας το 2-0, και κάνοντας πολύ δύσκολο το έργο της Αναγέννησης. Στο 61ο λεπτό, ο Ζυγκερίδης είχε ένα σουτ για την Αναγέννηση που έφυγε άουτ, ενώ αντίστοιχη κατάληξη είχε και η προσπάθεια του σκόρερ του δεύτερου γκολ της Θύελλας, Παππά, στο 65ο λεπτό. Στο 68ο λεπτό, ο Εμβραΐζογλου προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Μπαλαούρα, με απευθείας χτύπημα φάουλ σαν κοντινό κόρνερ, με τον γκολκίπερ της "Α" να πέφτει και να απομακρύνει, με το Ζυγκερίδη, τρία λεπτά μετά, να προσπαθεί να εκτελέσει μετά από σέντρα του Παπανίκου, όμως να κοντράρεται σε κόρνερ. Στο 82ο λεπτό, ο Βασιλάκης, που έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, έκανε καταπληκτική ενέργεια, κλέβοντας την μπάλα και τρέχοντας όλο το γήπεδο, όμως η σέντρα του προς τον Παππά ανακόπηκε τελευταία στιγμή. Η Αναγέννηση προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να κλείσει τη Θύελλα στα καρέ της, όμως οι γηπεδούχοι αμύνονταν πολύ αποτελεσματικά με διπλή ζώνη άμυνας, με το Δ. Παππά να μη χρειάζεται να προχωρήσει σε κάποια σοβαρή απόκρουση, και το 2-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ, αλλά και βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού.

Διαιτητής : Χουλιάρας Δημήτρης (Πρέβεζας/Λευκάδας)  Βοηθοί : Νάστος Ζώης (Πρέβεζας/Λευκάδας) - Στρακαντούνας Νίκος (Πρέβεζας/Λευκάδας)  Παρατηρητής : Βακαλόπουλος Χρήστος (Θεσπρωτίας)

Θύελλα Κατσικάς (Γκούρας) : Παππάς, Πετρίδης, Βασιλάκης, Μελικιώτης, Ντόντης, Πότσης, Σκανδάλης, Εμβραΐζογλου (83' Φίλιος), Παππάς Β. (83' Μουρούτης), Κωσταμένας (66' Πολυχρόνης), Τορμούσογλου (74' Πάκος)

Αναγέννηση Άρτας (Τζιάρρας) : Μπαλαούρας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Λισγάρας, Γιαλεδάκης, Πλαστουργός (56' Ζυγκερίδης), Κωνσταντίνου, Θεοδωράκης, Πάνος, Κορομηλάς, Κυριάκης (53' Φερεντίνος)



11 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page