top of page
Search

Επιστροφή Παππά στον «άσο», ανανέωσαν Λισγάρας και Παππάς, παρελθόν ο Κωνσταντίνου!

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Δημήτρη Μαγκαφίνη, οι άνθρωποι της "Α" προχωρούν τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν, που θα τη βρει για δεύτερη σερί σεζόν στην Γ’ Εθνική. Μετά τις πρώτες ανανεώσεις (Μανιώτης, Παπακίτσος, Μουσιωτίτσας, Πάνου) και την μεταγραφή του έμπειρου Ιορδανίδη, η διοίκηση προχώρησε στην ολοκλήρωση μίας ακόμα μεταγραφής, σε δύο ανανεώσεις βασικών και αναντικαταστατών ποδοσφαιριστών, ενώ είχαμε και μία αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, στην Αναγέννηση επιστρέφει ο 27χρονος (1.85μ.) Γιαννιώτης τερματοφύλακας Δημήτρης Παππάς (φωτο), ο οποίος είχε βρεθεί ξανά στην αρτινή μας ομάδα τη σεζόν 2020-21, ενώ τις προηγούμενες δύο σεζόν άνηκε στο ρόστερ του Καραϊσκάκη που αγωνιζόταν στη Football League και στη Super League 2. Επίσης, έχει ακόμα αγωνιστεί στις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννενα, στον Θεσπρωτό (7 συμμετοχές στη SL2), στον Παναργειακό, ενώ πέρυσι μοίρασε τη σεζόν σε Απόλλων Παραλιμνίου (είχε τεθεί αντιμέτωπος με την "Α" στο Κύπελλο και της στέρησε την πρόκριση με δύο αποκρούσεις στα πέναλτι) και Θύελλα Κατσικά, απ' από όπου και αποκτήθηκε.

Επιπλέον, την ασπρόμαυρη φανέλα με το γεφύρι συμφώνησαν να φοράνε τη νέα σεζόν ο 38χρονος πολύπειρος στόπερ και αρχηγός της ομάδας, Χρήστος Λισγάρας, και ο 23χρονος αριστεροπόδαρος Δημήτρης Παππάς, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στις θέσεις της αριστερής πλευράς, όσο και στο χώρο του κέντρου.

Τέλος, στην Αναγέννηση υπήρξε και μία αποχώρηση, με τον 29χρονο εξτρέμ Βασίλη Κωνσταντίνου που ήρθε το χειμώνα στην ομάδα για να την βοηθήσει στην προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία, να επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό της Δόξας Γαρδικίου που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Αναλυτικά, οι σχετικές ανακοινώσεις:

«Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο τερματοφύλακα Παππά Δημήτρη ο οποίος μεταγράφηκε στην ομάδα μας από την Θύελλα Κατσικά!Ο Δημήτρης κατάγεται από τα Ιωάννινα, ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στον ΠΑΣ Αλμυρό και έπειτα αγωνιστικέ σε ΑΟ Γιάννινα & Προοδευτική Περάματος. Στην συνέχεια προωθήθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα (Κ17 & Κ19) ενώ αποτέλεσε και μέλος της ανδρικής ομάδος.Έπειτα ακολούθησε πορεία με SL2 & Football League με Καραϊσκάκη Άρτας, Αναγέννηση Άρτας, Θεσπρωτό, Παναργειακό τον Απόλλων Παραλιμνίου και Θύελλα Κατσικά από όπου και τον αποκτήσαμε. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»


«Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον κεντρικό αμυντικό και αρχηγό της ομάδα μας Χρήστο Λισγάρα! Ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο έμπειρους παίχτες που έχει αποκτήσει ποτέ η ομάδα μας, μετράει πάνω από 300 συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες και 207 συμμετοχές με 12 γκολ στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας στη νέα σεζόν που ακολουθεί!»


«Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Παππά! Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»


«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή ενός δικού μας παιδιού… Λένε πως ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος. Ένα παιδί  το οποίο έχει συμβάλει σημαντικά στις επιτυχίες του συλλόγου, κατακτώντας μαζί του το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας μας (σ.σ. Δόξα Γαρδικίου) με πρωταγωνιστικό ρόλο.Ο επί σειρά ετών και ένας εκ των αρχηγών του Θεσπρωτού, έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στο θεσπρωτικό ποδόσφαιρο βιώνοντας δύο ανόδους με την ομάδα του Θεσπρωτού, μια στην Football League & μια στην Super League 2 Καλώς ήρθες και πάλι, Βασίλη Κωνσταντίνου




0 views0 comments

Comments


bottom of page