top of page
Search

«Σεφτέ» στις μεταγραφές με νέα μεταγραφή Γιώργου Ιωαννίδη!

Σε μία δυνατή και ποιοτίκη κίνηση προχώρησε η διοίκηση της Αναγέννησης Άρτας, ενισχύοντας την ομάδα με έναν έμπειρο επιτελικό μέσο, σε μία θέση από αυτές που "πονούσε" την χρονιά που μας πέρασε. Ο λόγος για τον 35χρονο Γιώργο Ιορδανίδη, τον οποίον γνωρίζει πολύ καλά ο νέος προπονητής της ομάδας Δημήτρης Μαγκαφίνης, αφού φορούσε τη φανέλα της δευτεραθλήτριας του ομίλου, Νέας Αρτάκης και την περσινή χρονιά τέθηκε και αυτός αντιμέτωπος με τη νέα του ομάδα (φωτο).

Ο Ιορδανίδης που έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Νέων, έχει πλούσια εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αλλά και της Β' Εθνικής στην οποία έχει καταγράψει 112 συμμετοχές με 13 γκολ και 8 ασίστ φορώντας τη φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών, της ομάδας της πόλης όπου κατάγεται, του Παναιτωλικού, του Πιερικού, του Αχαρναϊκού και της Νίκης Βόλου. Έχει επίσης αγωνιστεί στη Νίκη Πολυγύρου, στον Αετό Σκύδρας, στην Πύδνα Κίτρους, στον Αιολικό, στον Ηρακλή, στην Κοζάνη και στην Καβάλα, με την οποία πρόπερσι πέτυχε 9 γκολ σε 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αναγέννησης:

«Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ ανακοινώνει μια σπουδαία μεταγραφή! Την έναρξη της συνεργασίας της με έναν από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας τον Γιώργο Ιορδανίδη. Αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος και την ποδοσφαιρική χρονιά που μας πέρασε έκανε γεμάτο πρωτάθλημα πρωταγωνιστώντας με την ομάδα της Νέας Αρτάκης ενώ τη σεζόν 22/23 έχει αγωνιστεί στην Καβάλα με 29 συμμετοχές και 9 γκολ.

Ο Ιορδανίδης έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα στα πρωταθλήματα τόσο της Β’ όσο και της Γ’ Εθνικής, με παρά πολλές συμμετοχές. Μεταξύ άλλων ομάδων έχει αγωνιστεί σε Κοζάνη, Νίκη Βόλου, Παναιτωλικό, Αχαρναϊκό και Πιερικό. Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά 2024-2025. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εντάσσουμε στο δυναμικό μας έναν από τους πιο έμπειρους παίχτες τις κατηγορίας!»



0 views0 comments

Comments


bottom of page